kisah ku hari ini :-/

15 May

maaf yah buat kaka kaka pmr, maaf juga bwt kaka alumni pmr:-/

dari awal gw udah pnya firasat jelek ttg lomba skolah itu. gw minder dgn saingan d Bogor yg lbh berat d bandingkan d jakarta -_-

gw emang ga pantes utk d harapin >_>

sedih rasanya kalo inget hal tadi mah haha. tp gw ga mau sedih berkepanjangan🙂

oh ya, tadi seru banget loh guys d sna, kita smua teriak teriakan dukung tim dari SMKN 3 (skolah gw) yg gw bangga nya dari smk 3, kita mau ngedukung sesama pmr yg butuh dukungan juga, kaya si obay tadi. dy perwakilan dari sma nya, pejauhan sana haha. kasian bgt dy, tanpa pelatih, tanpa dkungan….dan obay satu satu nya prwakilan dri SMAnya -,-

gw aku…gw puas bgt bisa have fun hari ini.

and i gonna  tell you about someone.. i dont know what im feeling, but when i close to him, when i make a joke for my friends and him, i always felt comfort and warm. it feels that i really want to hug him. im too shy to tell my feeling to my friend. when he stuck because of me, he always smile and laugh. and its so make me comfort. i love the way he hates me. Lol. i always hope that i can hug him amorously🙂 looool and our friendship will better better and better.

but unfortunately, he has a girl that he likes😀 and the girl is my friend:-/ but luckly my friend doesnt like him so muuuuch loool. its a really great opportunity for me. haha*laugh devil*

ahhh  am i falling in love with him? or just admire him? lets see the next🙂

im getting nervous hahaha😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: