aku mau balik ke tanggal 02 Agustus 2010

10 Nov

tadi gw lagi abis liat wall to wall gw yang dlu² ma dy. yaampun, pas tanggal 02 agsts, itu tuh lucu banget, gw ga tau knpa, stlah liat WTW kita, gw ko kluar air mata yah? dah gitu nh d mp3 gw lagi muter lagu My Heart Is Calling (ost.gominam)
duuhh touching banget😦
kangen masa masa itu sama dy😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: